Trafikcenter i Kalmar och Hultsfred

Välkommen att boka din riskutbildning på SYAB Trafikcenter i Kalmar eller i Hultsfred. Här genomförs riskutbildning 2 för bil och MC. Dessutom finns det möjlighet för företag bli bättre på halkkörning, driving och mycket annat.

Riskutbildning Bil

Den obligatoriska riskutbildningen för personbil består av två delar.
-> Läs mer

Riskutbildning MC

Från och med 1 november 2009 infördes krav på två obligatoriska riskutbildningar för motorcykel.
-> Läs mer

Företagsutbildningar

Vi erbjuder skräddarsydda riskutbildningar, ECO-driving och mycket annat för er verksamhet. Här kan ni gemensamt bli bättre på att köra på halt vägunderlag eller lära er ECO-driving. Självklart kan man alltid testa voltbilen-rigg, krocksläden och alkoholglasögonen.
-> Läs mer

Utbildningar och event

Riskutbildning:

Denna utbildning är en praktisk utbildning där du får testa på olika situationer som kan uppstå i trafiken. Det innebär bland annat att du får att testa på bilens säkerhetssystem genom att göra olika övningar på banan. I utbildningen ingår också att vara i vår säkerhetshall där ni får prova på att krocka i krocksläde, volta i voltbilen samt lastsäkring. Andra delar i utbildningen är:

  • Mänskligt beteende
  • Säkerhet i bilen
  • Däckkunskap
  • 3-sekundersregeln

Konferens:

Vi har även konferensmöjligheter som går att kombinera med någon av våra utbildningar. Eller bara boka ett av våra konferenspaket. Våra lokaler är utrustade med projektor eller smartboard, fri wifi, samt sedvanlig konferensutrustning. Vi har ett långsiktigt samarbete med en cateringfirma när det gäller fika, lunch och middag. Vill ni ha en flerdagarskonferens så ordnar vi även med boende på hotell.

Event:

Vill du förverkliga en av dina drömmar? Kom därför till oss och prova på att köra lastbil eller hjullastare. Vi har erfarenhet av att ordna event där vi erbjuder aktiviteter av olika slag tillsammans med mat & dryck. Varför inte kombinera en AW med en utbildning hos oss och bli säkrare i trafiken? Eller varrför inte ta med era kunder på en garanterat rolig och nyttig kväll.

Förslag på aktiviteter:

  • Riskutbildning
  • Halkkörning
  • Terrängbana
  • Hjärt- & lungräddning

Terrängbana:

Du får testa på att köra bil i terräng. Vi kollar på vad det kan finnas för utmaningar och hur du ska ta dig fram i olika terränger.

Halkkörning:

Du får ge dig ut på halkbanan för att testa på olika risksituationer som kan uppstå vid utmanande väglag. Det innebär att du kommer få lära dig hur bilen beter sig genom att prova på olika övningar i varierande underlag och situationer. T.ex. undanmanöver och skarp kurva. En rolig och nyttig övning som alla borde göra för att uppdatera sitt säkerhetstänkande.

Precisionskörning:

Parkeringsskador kostar företag och bilägare miljontals kronor varje år. Hos oss kan ni öva på att manövrera i en mängd olika situationer för att efteråt känna en ökad säkerhet och trygghet. Inte minst där det gäller att hantera bilen i trånga utrymmen.

HLR:

Detta är utbildningen för dig som vill få kunskap om hur du ska göra vid hjärtstopp. Du kommer att lära dig hur man utför kompressioner samt inblåsningar på rätt sätt. Vi kommer även att gå igenom hur en hjärtstartare fungerar. Självklart kommer ni att få träna praktiskt.

Hitta till Trafikcenter i Kalmar och Hultsfred

Syab Trafikcenter hittar du på Elverslösavägen 9 i Kalmar.

Syab Trafikcenter hittar du på Hultfreds flygplats.

Copyright (c) Syab 2018
Powered by: Aditor