Lediga Tjänster

 

Gymnasielärare i Sv/En

SYAB Transportgymnasium är en fristående enhet med cirka 100 elever på Fordons- och Transportprogrammet med inriktning transport. Skolan startades 2009 och vår målsättning är att våra elever genom utbildningen ska utvecklas både som individer och anställningsbara yrkeschaufförer. Besök gärna vår hemsida för mer information. Vi söker dig som är behörig att undervisa i svenska och engelska på gymnasiet.

Det är viktigt att du kan ditt ämne och att du är en tydlig pedagog. Du är väl förtrogen med anpassningar och stöd och har ett utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, kollegor och ledning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.
Du kommer att undervisa i svenska, svenska som andraspråk och engelska i gymnasiets kurser. I tjänsten ingår även mentorskap för elever, arbetslagsarbete samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter för lärare.

Anställningsform
Tillsvidareanställning deltid 60-80%

Lön
Fast månads-vecko- eller timlön

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Karl-Oskar Palmgren

Sista ansökningsdag 2019-08-05

Mejl: karl-oskar.palmgren@syab.se

Tel: 070- 295 0574

 

Elevassistent

Inför hösten 2019 söker vi på SYAB Transportgymnasium 3 elevassistenter.

Arbetet innebär främst att stödja en enskild elev men i förekommande fall även en undervisningsgrupp. Konkret handlar arbetet om att arbeta med studieteknik som att exempelvis hjälpa eleven att föra anteckningar under en lektion. Arbetet kan också handla om att hjälpa till i det sociala samspelet i för eleven särskilt krävande situationer.

Undervisande lärare är ansvarig för undervisningssituationen och ni samråder kring din roll i klassrummet.

Du kommer också att vara en del av elevhälsoteamet och ha kontakt med elevens vårdnadshavare.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och att du har intresse för, och kunskaper om fordons- och transportbranschen. Adekvat utbildning är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Deltid (37 – 50%)

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Karl-Oskar Palmgren

Sista ansökningsdag 2019-08-11

Mejl: karl-oskar.palmgren@syab.se

Tel: 070- 295 0574

Hitta till Trafikcenter i Kalmar och Hultsfred

Syab Trafikcenter hittar du på Elverslösavägen 9 i Kalmar.

Syab Trafikcenter hittar du på Hultfreds flygplats.

Copyright (c) Syab 2018
Powered by: Aditor