Till Syab:s verksamhet i Hultsfred söker vi

Lärare

Roll och uppgifter

Nu söker vi lärare till vår kommande vuxenutbildning för yrkesförare. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb inom verksamheten där du arbetar med att undervisa både teoretiskt och praktiskt. Tillsammans med övriga kollegor kommer du att ha möjligheter att själv kunna påverka och forma dina och arbetslagets uppgifter.

Kvalifikationer

Känner du att du kan passa som lärare? Då är det här jobbet något för dig. Du besitter körkort för B, C, CE samt YKB (D DE är meriterande). Vidare har du minst fem års arbetslivserfarenhet inom transportbranschen där du kört tunga fordon. Du är samarbetsorienterad, flexibel, social samt har god förmåga att planera och arbeta självständigt med eget driv. Vidare ska du vara noggrann, kunna uttrycka dig i tal och skrift, samt kunna skapa goda relationer med elever. Du har gått ut gymnasiet med slutbetyg eller läst in efter på Komvux. Vi ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som lärare.  Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Intresserad? 

Skicka din ansökan tillsammans med ett personligt brev, ditt slutbetyg från gymnasiet och ett CV till rickard.hermansson@syab.se Märk din ansökan ” Lärare Hultsfred”

Syabs transportgymnasium som är en inriktning av Fordons- och transportprogrammet, finns på två platser: Hultsfred och Kalmar. I Hultsfred bedrivs fordons- och transportprogrammets år 2 & 3 på entreprenad med Hultsfreds gymnasium som uppdragsgivare och Syab som utförare.

Utbildningen vänder sig till elever som är tekniskt intresserade och i första hand vill använda fordonskunskaperna för att köra och utföra olika slags tjänster i transportbranschen. Vårt arbetssätt bygger på en samverkan mellan gymnasiegemensamma ämnen och yrkesämnen för att skapa en helhet i utbildningen och för att utveckla den kompetens transportutbildningen syftar till. Efter godkänt yrkeskompetensbevis får eleverna körkort för respektive behörighet.

 

Trafiklärare

Roll och uppgifter

Nu söker vi dig som är godkänd som trafiklärare till vår verksamhet i Hultsfred. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb inom verksamheten där du arbetar med att undervisa både teoretiskt och praktiskt. Tillsammans med övriga kollegor kommer du ha möjligheter att själv kunna påverka och forma dina och arbetslagets uppgifter.

Kvalifikationer

Känner du att du kan passa hos oss? Då är det här jobbet något för dig. Du är av transporstyrelsen godkänd trafiklärare, har körkort för högre behörigheter (minst C). Du är samarbetsorienterad, flexibel, social samt har god förmåga att planera och arbeta självständigt med eget driv. Vidare ska du vara noggrann, kunna uttrycka dig i tal och skrift, samt kunna skapa goda relationer med elever.  Vi ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som lärare.  Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Intresserad? 

Skicka din ansökan tillsammans med ett personligt brev, ditt slutbetyg från gymnasiet och ett CV till rickard.hermansson@syab.se Märk din ansökan ” Lärare Hultsfred”

Hitta till Trafikcenter i Kalmar och Hultsfred

Syab Trafikcenter hittar du på Elverslösavägen 9 i Kalmar.

Syab Trafikcenter hittar du på Hultfreds flygplats.

Copyright (c) Syab 2018
Powered by: Aditor