Lediga Tjänster

 

Lärare på Syab Trafiklärarutbildning

KOMMUN: KALMAR|YRKE: TRAFIKLÄRARE

Lärare på Trafiklärarutbildning.

Kalmar har den lilla stadens personliga charm, men erbjuder den stora stadens möjligheter. Under hela året bjuder regionen på evenemang och aktiviteter för alla smaker. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Var du än är har du alltid nära till havet och naturen och nya bostäder i alla former planeras och byggs runt om i kommunen. www.kalmar.se

SYAB, med 40 anställda, har 25 års erfarenhet av förarutbildning och bedriver idag ett flertal olika utbildningsverksamheter inom trafik- och transportsektorn. Trafiklärarutbildningen är en eftergymnasial YH-utbildning, som startade 2012, är utlagd på 3 terminer. Vi utbildar cirka 25 studenter varje utbildningsomgång. Arbetet sker i nära samarbete med branschen och SYAB Transportgymnasium som är en yrkesförarutbildning. Vi vill på bästa sätt möta framtidens behov av kompetenta trafiklärare.

 

Anställningsform

Vikariat under 12 månader. Heltid med månadslön. Tillträde januari 2020.

Arbetsuppgifter

Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska delar. Kurser som ingår är Trafikpsykologi, Trafiksäkerhet, Författningskunskap, Arbetsmiljö & Ansvar, Fordonssäkerhet & Miljö, Yrkespedagogik och tjänsten kommer att utformas i samråd med övrig personal på utbildningen. Det ingår även kontakt och uppföljning av praktik, LIA (Lärande i arbete).

Som lärare planerar och genomför du undervisningen i såväl teorisal som i fordonen.

Vi söker dig som i ett nära samarbete med kollegor vill planera och utveckla utbildningen vars mål är att forma morgondagens trafiklärare.

Din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktad. Som lärare hos oss är du med och skapar en skola där alla studenter ska ha möjlighet att uppnå målen och där lärandet upplevs som meningsfullt, stimulerande, roligt och tryggt.

Du arbetar systematiskt för att öka din och studenternas medvetenhet om det egna arbetet i skolan och drivs av pedagogisk utveckling.

 Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och gärna erfaren trafiklärare. Det är meriterande om du har kunskaper utöver din grundutbildning i exempelvis trafikpsykologi och pedagogik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning men för oss är det viktigast med rätt person. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer till både studenter och personal.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.syab.se

Arbetsplatsens adress

HANGARVÄGEN 16
392 41 KALMAR

Körkort

B – Personbil

Sök jobbet senast: 13 december 2019

Ange referens Lärare Trafiklärarutbildningen

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: pia.ekblad@syab.se

 

 

 

 

Hitta till Trafikcenter i Kalmar och Hultsfred

Syab Trafikcenter hittar du på Elverslösavägen 9 i Kalmar.

Syab Trafikcenter hittar du på Hultfreds flygplats.

Copyright (c) Syab 2018
Powered by: Aditor