Lediga Tjänster

 

Trafiklärare

Kalmar har den lilla stadens personliga charm, men erbjuder den stora stadens möjligheter. Under hela året bjuder regionen på evenemang och aktiviteter för alla smaker. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Var du än är har du alltid nära till havet och naturen och nya bostäder i alla former planeras och byggs runt om i kommunen. www.kalmar.se

Syab med 40 anställda, har 25 års erfarenhet av förarutbildning och bedriver idag ett flertal olika utbildningsverksamheter inom trafik- och transportsektorn.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen kommer att inledas med en provanställning.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vår trafikövningsplats med riskutbildningar och företagsutbildningar.
Vi utbildar i Riskutbildning del 1 och del 2 för personbil.

Du kommer även att arbeta på vårt gymnasium och utbilda våra årskurs 2 elever för personbil, både praktiskt och teoretiskt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad trafiklärare.

Meriter

  • Utbildad riskutbildare för personbil del 1 och 2.

Lön

Månadslön – individuell lönesättning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Henrik Sundström.

Sista ansökningsdag är 2019-07-31

Mejla cv och personligt brev.

Mejl: henrik.sundstrom@syab.se

Tel: 070 295 13 03

 

Gymnasielärare i Sv/En

SYAB Transportgymnasium är en fristående enhet med cirka 100 elever på Fordons- och Transportprogrammet med inriktning transport. Skolan startades 2009 och vår målsättning är att våra elever genom utbildningen ska utvecklas både som individer och anställningsbara yrkeschaufförer. Besök gärna vår hemsida för mer information. Vi söker dig som är behörig att undervisa i svenska och engelska på gymnasiet.

Det är viktigt att du kan ditt ämne och att du är en tydlig pedagog. Du är väl förtrogen med anpassningar och stöd och har ett utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, kollegor och ledning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.
Du kommer att undervisa i svenska, svenska som andraspråk och engelska i gymnasiets kurser. I tjänsten ingår även mentorskap för elever, arbetslagsarbete samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter för lärare.

Anställningsform
Tillsvidareanställning deltid 60-80%

Lön
Fast månads-vecko- eller timlön

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Karl-Oskar Palmgren

Sista ansökningsdag 2019-08-05

Mejl: karl-oskar.palmgren@syab.se

Tel: 070- 295 0574

Hitta till Trafikcenter i Kalmar och Hultsfred

Syab Trafikcenter hittar du på Elverslösavägen 9 i Kalmar.

Syab Trafikcenter hittar du på Hultfreds flygplats.

Copyright (c) Syab 2018
Powered by: Aditor