Yrkesvux – Vuxenutbildning för Yrkesförare

I Hultsfred har vi yrkesvux med yrkesförarutbildningar för dig som vill bli yrkesförare inom godstransport.

Varför bli yrkesförare?

Sverige är beroende av transporter och yrkesförare. Därför att företag och kunder kräver snabba, säkra och flexibla transporter från dörr till dörr. Både tillväxt och välstånd är beroende av att gods och människor transporteras på ett effektivt sätt. Med andra ord så är väg transporter i många fall det bästa alternativet

Vi utbildar på Yrkesvux

På Syab yrkesvux är vi specialiserade på yrkesförarutbildningar för olika typer av förare. Allt från grundutbildning till fördjupande fortbildningar. Det innebär att oavsett vilken utbildning du har behov av kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vår långa erfarenhet och breda kompetens bidrar till att vi kan erbjuda det transportbranschen efterfrågar genom ett långt samarbete – på väg tillsammans.

Förkunskaper
Grundskola eller motsvarande med godkända betyg i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik och samhällskunskap alt svenska 1. Svenskt körkort med behörighet B samt av Transportstyrelsen utfärdat körkortstillstånd för körkortsbehörighet C eller D. Du ska ha fyllt 21 år innan utbildningen är slutförd.

Syabs vuxenutbildning samarbetar med:

Hultsfred: Hultsfreds kommun
Kontakt: Carolina Olsson (SYV)
Tel: 0495-24 11 28
E-post: carolina.olsson@hultsfred.se.

För ansökan klicka här

Kommande kurser


Hitta till Syab i Kalmar och Hultsfred

Syab hittar du vid Kalmar flygplats.

Syab hittar du vid Hultfreds flygplats.

Copyright (c) Syab 2018
Powered by: Aditor