Till Syab:s verksamhet i Hultsfred söker vi

Trafiklärare

Roll och uppgifter

Nu söker vi en trafiklärare till våra utbildningar för yrkesförare. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb inom verksamheten där du arbetar med att undervisa både teoretiskt och praktiskt. Tillsammans med övriga kollegor kommer du att ha möjligheter att själv kunna påverka och forma dina och arbetslagets uppgifter.

 

Kvalifikationer

Känner du att du kan passa som lärare? Då är det här jobbet något för dig. Du är trafiklärare som besitter tunga behörigheter alternativt är du redan tungtrafiklärare. Du besitter körkort för B, C, meriterande är CE samt YKB D DE är meriterande. Du är samarbetsorienterad, flexibel, social samt har god förmåga att planera och arbeta självständigt med eget driv. Vidare ska du vara noggrann, kunna uttrycka dig i tal och skrift, samt kunna skapa goda relationer med elever. Du har gått ut gymnasiet med slutbetyg eller läst in efter på Komvux. Vi ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som lärare.  Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

 

Intresserad eller vill du veta mer om tjänsten?

Hör av dig till Rickard Hermansson för mer information eller skicka din ansökan tillsammans med ett personligt brev och ett CV till rickard.hermansson@syab.se Märk din ansökan ” Trafikärare Hultsfred”

 

Sista ansökningsdag 14/10 2022

 

 

Lärare

 

Roll och uppgifter

Nu söker vi lärare till våra utbildningar för yrkesförare. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb inom verksamheten där du arbetar med att undervisa både teoretiskt och praktiskt. Tillsammans med övriga kollegor kommer du att ha möjligheter att själv kunna påverka och forma dina och arbetslagets uppgifter.

 

Kvalifikationer

Känner du att du kan passa som lärare? Då är det här jobbet något för dig. Du besitter körkort för B, C, CE samt YKB (D DE är meriterande). Vidare har du minst fem års arbetslivserfarenhet inom transportbranschen där du kört tunga fordon. Du är samarbetsorienterad, flexibel, social samt har god förmåga att planera och arbeta självständigt med eget driv. Vidare ska du vara noggrann, kunna uttrycka dig i tal och skrift, samt kunna skapa goda relationer med elever. Du har gått ut gymnasiet med slutbetyg eller läst in efter på Komvux. Vi ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som lärare.  Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

 

Intresserad eller vill du veta mer om tjänsten?

Hör av dig till Rickard Hermansson för mer inforamtion eller skicka din ansökan tillsammans med ett personligt brev och ett CV till rickard.hermansson@syab.se Märk din ansökan ” Lärare Hultsfred”

Sista ansökningsdag 14/10 2022

Hitta till Trafikcenter i Kalmar och Hultsfred

Syab Trafikcenter hittar du på Elverslösavägen 9 i Kalmar.

Syab Trafikcenter hittar du på Hultfreds flygplats.

Copyright (c) Syab 2018
Powered by: Aditor